NOVETATS!!! HUI I DEMÀ TEMPESTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia!!! Cel amb alguns núvols baixos com el dia d’ahir, però que hui difícilment deixaran cap gota pel litoral, el vent continua bufant de llevant acumulant eixa nuvolositat d’estancament a les zones més litorals I prelitorals.

ATENCIÓ ESTA VESPRADA A L’INTERIOR ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Tenim novetats entre hui i demà perquè a la vesprada tindrem risc de creixement de tempestes per les comarques més interiors de la província de Castelló i València que localment podran ser fortes i vindre acompanyades de ratxes fortes de vent i inclús amb granís. Les temperatures continuaran prou normalitzades i sense massa calors.

LA PRÒXIMA SETMANA S’INTUEIXEN CANVIS

La pròxima setmana el model Europeu continua veient una situació d’estabilitat absoluta a les nostres terres, però per contra el model Americà mostra una tendència a pujar de latitud l’anticicló Centre-Europeu i produint que l’aire fred ens arribe a casa nostra i per tant la inestabilitat. Com queda molt anirem seguint els 2 models per anar veient si es confirma aquesta opció.

Fins demà.

Erik senju. Cullera
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci