Per Nando

17/08/2021

HUI ALGUNS RUIXATS????????? I ELS PROXIMS DIES???

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem al cel I trobem intervals de núvols a les zones més litorals I prelitorals del territori Valencià i un vent que bufa de procedència marítima.

NIT CÀLIDA AL LITORAL I MÉS FRESCA PER L’INTERIOR.

Les temperatures mínimes hui ja és nota que han baixat per l’interior però encarà trobem mínimes tropicals per damunt dels 25 °C a bona part de la façana litoral del territori Valencià com podeu observar al mapa i la taula d’Avamet adjunta ací dalt. Mentre que en zones de l’interior de Castelló fa falta dormir tapat, a les zones litorals i prelitorals del territori el ventilador per a dormir encarà ens serveix d’ajuda.

ALGUNS RUIXATS HUI?????????

Com he dit abans hui tindrem alguns ruixats centrats al golf de València que puntualment podran ser moderats però en general seran de caràcter dèbil. Encarà que de moment el radar és veu molt tranquil i de produir-se no sembla que siguen molt importants. Algunes precipitacions molt dèbils hem tingut a la Safor i la Ribera però coses no massa importants.

Fins a 9 mm a Alzira o 5 mm a Tavernes o Barx, i precipitacions que estan entre 1 i 2 mm a zones de la Vall d’Albaida, el Comptat o la Costera

RESTA DE SETMANA AMB PREDOMINI DE LLEVANT.

El vent de llevant predominarà la setmana acumulant nuvolositat de bon mati a les zones més litorals que es desfaran al llarg de la jornada,no descartem alguna gota puntual però coses molt poc importants. Les temperatures continuaran prou normalitzades amb màximes que les més altes estaran sobre els 32°C sobretot a les comarques més centrals.

SETMANA QUE VE AMB CALOR NORMALITZADA

La pròxima setmana continuarem amb calor típica d’agost sense ser massa exagerada com el passat cap de setmana, però ja comença a veure’s una atmosfera més dinàmica, encara que les tempestes de finals d’agost de moment no se’n veuen als models i continuaríem amb oratge prou estable.

De totes formes parlem de massa dies i anirem informant com ho fem sempre diariament.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando