Per Nando

16/08/2021

DIGUEM ADEU A L’ONADA DE CALOR????? DEMÀ ALGUNES PLUGES??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com podeu veure al mapa de temperatura actual no té res a veure amb les temperatures donades ahir i els últims dies i es que per fi podem donar per finalitzada l’onada de calor al nostre territori. Així i tot encara s’han donat mínimes molt altes com podeu veure a la taula d’Avamet on s’han quedat fins els 30°C a Xella,però també ha refrescat molt per l’interior de Castelló on han tingut una mínima de 11°C a Vilafranca.

Hui encara podrem trobar algun registre pròxim als 40 °C com podeu veure al model Icon però no serà res generalitzat. Serà molt cap a l’interior de la província de València i Alacant,a la resta de zones les màximes es quedaran properes als 35 °C.

DEMÀ ENCARA BAIXARAN MÉS I TINDREM ALGUNES PLUGES?????????

Com veieu en aquest mapa a uns 1500 metres d’alçada és pot veure com la massa càlida que ens afectat les últimes hores té tendència a renovar-se per una més fresca.

El model Icon així veu les temperatures màximes per a demà,no farà fresca però tindrem unes temperatures més acordes a l’estiu amb màximes on les més altes es quedaran al voltant dels 30/32°C.

També caldrà prestar atenció a demà perquè amb l’entrada del llevant acumulara nuvolositat que pot deixar ruixats sobretot pel matí a les comarques més litorals I centrals del territori Valencià.

I vigilarem a finals de setmana perquè podríem tindre un ascens de l’anticicló I podria portar canvis en forma d’oratge més rebolicat.

Ho seguim i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando