Per Nando

15/08/2021

MOLTA ATENCIÓ HUI,DIA MOLT PERILLOS⚡⚡⚡⚡⚡⚡????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, mínimes d’infern al territori Valencià que junt un vent calent han deixat una nit insuportable.. Destaquem de mínimes els més de 29 °C de la Serratella, Xiva,Sella, Xixona o Xodos. Però és que són les 7 de la matinada i al meu poble Castelló de Rugat ja ens trobem a quasi 34 °C ????????????

Hui de nou estarem atents a les temperatures perquè encara que a la costa de València i Castelló no arribarem a temperatures extremes, sí que ho farà de nou a tot l’interior de València I sobretot a l’interior i el litoral del sud d’Alacant. Hui tampoc descarte algun registre pròxim als 45 °C.

També molt pendent de la tempesta que marca el model Harmonie a partir de les 18 hores i que podrà afectar el sud de València i nord d’Alacant I també a la província de Castelló amb molt d’aparell elèctric i amb risc de granís i ràfegues molt fortes de vent. Repetisc que aquestes tempestes em fan fredat i espere que no passe ningun desastre natural.

DEMÀ I SOBRETOT DIMARTS RESPIRAREM.

A partir de demà, però sobretot el dimarts per fi podrem respirar i donar per finalitzada aquesta onada de calor generalitzada a la península. Sobretot dimarts podríem tindre algunes pluges al litoral sud de València I nord d’Alacant a causa de l’entrada del vent d’orige marítim.

Però ja sabeu que hui el dia em preocupa i per tant continuaré de seguiment i informant de les temperatures I possibles tempestes i  càlids que vagen succeint al llarg de la jornada.

Seguirem el foc de Azuebar ( Alt Palància ) per vore com evoluciona

Gràcies per acompanyar-me i fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando