Per Nando

14/08/2021

MÀXIMA DE 45,8°C!!!! BUFFFFFF,ATENCIÓ A LES TEMPESTES ⚡⚡⚡⚡⚡⚡????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Quina calor el dia de hui,dia infernal com estava previst i que ha arribat a deixar una màxima de 45,8°C a Requena ( Casas del Rio) però més poblacions sobrepassant els 44°C com Alcoi,Agres,Cocentaina o la Font de la Figuera o quasi 40°°C a Muro d’Alcoi,Planes,Enguera,Benillup,etc…….. Però si veieu el mapa d’Avamet és brutal i és veu clarament on ha fet més calor el dia de hui.

TEMPESTES ACTIVES ARA MATEIX

ATENCIÓ a les tempestes actives que tenim en aquests moments tant a la província de Castelló com per l’interior de València,allà per on passen poden deixar gran aparell elèctric i vent molt fort i recalfat que pot fer pujar encara més el termòmetre.

DEMÀ REPETICIÓ DE LA JUGADA.

Demà dia de molta calor de nou, sobretot al sud del territori i sembla que la província d’Alacant s’aproparan també als 45 °C. A més molta precaució amb les tempestes que pareix que podran afectar de manera intensa al sud de València I nord d’Alacant, sobretot on es veu al model Harmonie que a la vesprada el risc de descàrregues elèctriques és molt alt i per això fa fredat amb els incendis.

Seguim informant xiquets??????????

Albal. Imatge de Teresa.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando