Per Nando

14/08/2021

ATENCIÓ AVÍS ROIG,PRECAUCIÓ AMB LES TEMPESTES ⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ahir de nou superàrem els 40 °C algunes localitats com veiem a la taula de dalt de les diferents estacions d’Avamet. Com a més destacades tinguem els 42 °C d’Aiora o els 41 °C a Beneixama o Villena.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES I LA FORTA CALOR !!! AVÍS EXTREM!!!

Hui com a tercer dia de l’onada de calor esperem que de nou se superen els 40 °C O almenys s’aproximen a quasi tota la província d’Alacant sud i interior de València i part de l’interior de Castelló.

AVÍS ROIG PER CALOR I AVÍS PER POSSIBLES TEMPESTES FORTES

Activat l’avís roig per altes temperatures al nord de la província de València i activat l’avís groc per tempestes també al nord de València i Castelló, atenció aquestes zones perquè les tempestes podran ser molt intenses, amb poca pluja però amb aparell elèctric, pedra i fortes ràfegues de vent.

DIUMENGE D’INFERN TAMBÉ

Demà sembla que podria ser el pitjor dia d’aquesta onada de calor que ens porta afectant des de dijous. De moment Aemet manté l’avís taronja a tota la’interior de la província de València I Alacant per temperatures que podran superar els 43 °C, per al litoral del nord d’Alacant I València els últims models han suavitzat la situació perquè sembla que l’efecte de les brises pot fer que el mercuri no s’enfile mes del previst en un principi . El litoral de Castelló sembla que és l’única part que es lliura d’aquesta forta calor amb temperatures pròximes als 30/32 °C. Demà també tindrem risc de tempestes seques al territori Valencià,i sembla que també podran afectar al sud del territori.

PER FI DILLUNS PERÒ SOBRETOT DIMARTS S’ACABA?

model Icon Dilluns
model Icon Dimarts

Per fi a partir de dilluns l’onada d’orige Africà té tendència a desaparèixer del nostre territori,el dilluns encara podrem trobar alguna zona pel sud de València I nord d’Alacant on podran apropar-se als 40 °C. A la resta la baixada de temperatures serà significativa. Dimarts la baixada ja serà pràcticament a totes les zones i podrem donar per finalitzat aquest episodi de calor. Pot ser que aquesta baixada de termòmetres dure poc i de nou la forta calor pot vindre de cara a finals de setmana.

Però centrem-nos amb el dia de hui per veure per on circulen eixes tempestes que me fan fredat I recordar que està prohibit fer foc a cap lloc.

Sentit comú per favor……. fins la vesprada.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando