Per Nando

13/08/2021

MOLTA ATENCIÓ!!!! ONADA DE CALOR AMB TEMPESTES SEQUES DISSABTE I DIUMENGE D’INFERN ?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ahir els valors màxims ja varen ser molt destacats algunes zones, però açò encara no és res per al que té que vindre. Destaquem els 44 °C de Requena,41 °C a Cocentaina, Agres,L’Alqueria d’Asnar, Alcoi o Aiora, però moltes altres localitats les trobem per damunt dels 40 °C com podeu veure a les diferents estacions d’Avamet.

HUI DE NOU SUPERAREM ELS 40°C.

Hui de nou superarem eixa barrera dels 40 °C a les comarques del sud de València i nord d’Alacant I per l’interior de la província de València amb el segon dia d’aquesta onada de calor generalitzada.

ATENCIÓ DEMÀ A LA CALOR I LES TEMPESTES SEQUES I AMB PEDRA.⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Avisos Aemet

Demà encara farà més calor que hui i eixes temperatures superiors als 40 °C es generalitzaran més a les comarques més centrals i inclús s’ampliaran més comarques de l’interior de València i Castelló. Molta atenció perquè a part de l’avís taronja per calor per a dissabte, també estarem en avís groc per creixement de tempestes per l’interior de València I Castelló i sense descartar les muntanyes d’Alacant I que podran descarregar pedra, però en general seran tempestes seques amb el risc que això comporta per als incendis.

DIUMENGE DIA EXCEPCIONAL?????????????????????????????????

El diumenge serà el pitjor dia i on pràcticament tot el territori Valencià estarà prop o superarà els 40 °C. Caldrà prestar atenció a les comarques més centrals perquè veurem registres que podran superar els 45 °C. No descarte avís roig per part d’Aemet per aquest diumenge.

SEMBLA QUE DIMARTS S’ACABA EL MALSOMNI?

A partir de dimarts la massa d’aire més càlida serà renovada per una més fresca que per fi ens permetrà respirar.

Però com dic anem a seguir dia a dia aquesta onada de calor i com sempre cuideu-se que la salut és el primer.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando