MOLTA ATENCIÓ!!!! ONADA DE CALOR AMB TEMPESTES SEQUES DISSABTE I DIUMENGE D’INFERN 🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Bon dia!!! Ahir els valors màxims ja varen ser molt destacats algunes zones, però açò encara no és res per al que té que vindre. Destaquem els 44 °C de Requena,41 °C a Cocentaina, Agres,L’Alqueria d’Asnar, Alcoi o Aiora, però moltes altres localitats les trobem per damunt dels 40 °C com podeu veure a les diferents estacions d’Avamet.

HUI DE NOU SUPERAREM ELS 40°C.

Hui de nou superarem eixa barrera dels 40 °C a les comarques del sud de València i nord d’Alacant I per l’interior de la província de València amb el segon dia d’aquesta onada de calor generalitzada.

ATENCIÓ DEMÀ A LA CALOR I LES TEMPESTES SEQUES I AMB PEDRA.⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Avisos Aemet

Demà encara farà més calor que hui i eixes temperatures superiors als 40 °C es generalitzaran més a les comarques més centrals i inclús s’ampliaran més comarques de l’interior de València i Castelló. Molta atenció perquè a part de l’avís taronja per calor per a dissabte, també estarem en avís groc per creixement de tempestes per l’interior de València I Castelló i sense descartar les muntanyes d’Alacant I que podran descarregar pedra, però en general seran tempestes seques amb el risc que això comporta per als incendis.

DIUMENGE DIA EXCEPCIONAL🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

El diumenge serà el pitjor dia i on pràcticament tot el territori Valencià estarà prop o superarà els 40 °C. Caldrà prestar atenció a les comarques més centrals perquè veurem registres que podran superar els 45 °C. No descarte avís roig per part d’Aemet per aquest diumenge.

SEMBLA QUE DIMARTS S’ACABA EL MALSOMNI👏

A partir de dimarts la massa d’aire més càlida serà renovada per una més fresca que per fi ens permetrà respirar.

Però com dic anem a seguir dia a dia aquesta onada de calor i com sempre cuideu-se que la salut és el primer.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci