Per Nando

12/08/2021

MÀXIMES EXTREMES EL CAP DE SETMANA, DAVALLADA IMPORTANT A PARTIR DE DIMARTS ↓↓↓↓??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb nuvolositat que inclús esta deixant algun ruixat cosa que de nou els models no preveien ,però serà coses molt poc importants i prompte lluirà el sol, a més hui encara pujaran més els termòmetres I on les màximes podran aplegar entre 36-40°C a l’interior del territori a la costa aquestes temperatures es quedaran entre 32-34 °C.

AVISOS AEMET

Com veieu els avisos per calor tant per a demà com per a divendres seran ben extensos a bona part de la península I on sembla que el nord-oest del territori es salvarà d’aquesta onada de calor. Atenció al dijous a la part de Saragossa i Lleida perquè es trobaran en avís extrem per aquestes altes temperatures i també atenció al divendres a la part d’Andalusia perquè també es trobarà amb aquest avís roig per temperatures màximes per damunt dels 44 °C.

NOSALTRES EL PITJOR EL CAP DE SETMANA ?????

Ací entre dissabte i diumenge es donaran les màximes d’aquest episodi de calor i on no descartem que a l’interior del territori i comarques centrals també superem els valors dels 40 °C o inclús aproximant-se als 45 °C.

TENIM BONES NOTÍCIES A PARTIR DE DIMARTS

Tot sembla que els models van encaminats a què la bombolla càlida que ens afectarà els pròxims dies siga renovada per una més fresca a partir de dimarts on sembla que per fi respirarem després de tants dies de calor.

Per tant continuem seguint l’evolució de l’onada de calor que comença hui i sembla que també finalitzarà el pròxim dimarts, també veurem fins on arriben les temperatures al nostre Mar Mediterrani, cultiu per a les tempestes de tardor.

Demà actualitzem,gaudiu del dia??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando