Per Nando

11/08/2021

PRIMERS AVISOS ROJOS ACTIVATS PER LA INMINENT ONADA DE CALOR ?????????????

Meteo

Destacats
Platja del Marenyet ( Cullera) Imatge de Miquel

Bon dia!!! Ahir vàrem tindre un dia finalment prou ennuvolat i on les previsions no apuntaven que inclús es formaren algunes tempestes i caigueren alguns ruixats que gràcies a la pols en suspensió que ens ve des del continent Africà deixava tot fet una runa.

ARA CALOR A MANTA????????????

A partir de hui I a mesura que avance la setmana la calor anirà a més, les temperatures aniran pujant dia darrere dia i on el pròxim cap de setmana viurem el moment més àlgid d’aquesta onada de calor que deixarà registres propers als 45 °C a moltes localitats.

DE MOMENT AVÍS ROIG PER A DIJOUS

Primers avisos molt importants (avís roig) és a dir avís extrem per al dijous a Saragossa i Lleida, però com veieu quasi tota la península es trobarà en algun avís per calor a partir de Dijous. Caldrà anar veient els avisos que van caiguen de cara el pròxim cap de setmana que serà el moment més intens d’aquesta onada.

NO REFRESCARÀ FINS DIMARTS ??????

Sembla que a partir del pròxim dimarts les temperatures per fi patirien una baixada molt important que gràcies al desplaçament de l ‘Anticiclò sobre les Illes Britàniques faria desaparèixer la bombolla molt càlida que ens afectarà els pròxims dies. Això segons el model Europeu,perquè el model Americà allarga la forta calor mínim fins el pròxim dijous.

Per acabar vull dir que haurem d’anar seguint els models dia a dia perquè el dia que entre el ponent a casa nostra podrem patir màximes i mínimes d’infern i sembla que això podrà passar aquest cap de setmana, per tant seguimeeeeeeent i sembla que patiment és el que tindrem????????????

Fins demà

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando