Per Nando

10/08/2021

ONADA DE CALOR IMPORTANT I DE LLARGA DURADA.??????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia, cel ras i ja hui començaran a pujar les temperatures on en les comarques centrals I de l’interior de València i Alacant ja sobrepassaran els 30 °C.

DEMÀ COMENÇA LA ONADA DE CALOR

Amb l’anticicló ben centrat a tota la península i una massa d’aire molt càlid d’orige Africà que penetrara des de l’est i acaparara tota la península, farà que entrem en una onada de calor que és podrà allargar al nostre territori mínim fins dimecres que ve.

Si mirem la massa d’aire càlid a uns 1500 metres de fins a uns -30 °C, veiem que estarà damunt nostre tota aquesta setmana i part de la pròxima setmana amb temperatures que sobre la nostra vertical seran superior als 40-45 °C a moltes poblacions sobretot de cara el cap de setmana.

Donada la importància i durada d’aquesta onada de calor Aemet ja ha tret un avís per aquest episodi que tot fa pensar que serà el més important de tot l’estiu.

A partir d’ara estarem atents a tots els avisos i també als models mesoescalars per anar veient fins quins valors apleguen aquestes temperatures a partir de demà mateix i sobretot el cap de setmana.

Prepareu-se que ve bona.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando