Per Nando

9/08/2021

ATENCIÓ!!! POSSIBLE ONADA DE CALOR QUE PODRÀ SER MOLT INTENSA A PARTIR DE DIJOUS?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Cels amb algo de nuvolositat i on estes hores és més compacta sobretot a les comarques de la província d’Alacant on inclús deixen alguna gota. De vesprada el sol lluirà amb més força i el risc d’alguna precipitació desapareix.

Precipitacions ahir Font Avamet

Algunes precipitacions més importants del dia d’ahir destaquen els 25 mm de Càlig,20 mm a Barx o quasi 18 mm a Alzira. També destaquem la baixada de termòmetres que almenys ens ha deixat respirar, però aprofiteu que ens ve una bona……….

ONADA DE CALOR A LA VISTA??????????

Els models van confirmant el que pot ser una onada de calor que afectaria a tota la península inclòs el nostre territori, com dic veuen una entrada càlida molt potent que es podria allargar més de 4/5 dies i a més podrien caure records de temperatura en algunes poblacions de la península. El model Europeu veu temperatures entre 45-50 °C sobretot en observatoris del centre i sud peninsular.

Per tant molta precaució i sobretot seguiment amb una onada d’aire calid que ens farà parla i mooooooooooolt, des de ací anem a seguir-ho diarianent

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando