Per Nando

6/08/2021

ELS MODELS VEUEN QUE EN UNA SETMANA PODREM TINDRE VALORS PROPERS ALS 45°C???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou cel completament ras al nostre territori, dia on de nou les temperatures podran estar al voltant dels 35 °C 

DEMÀ TORNA EL PONENT ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Temperatura màxima model Icon demà

 Demà entrarà en joc el ponent i farà disparar els termòmetres molt propers als 40 °C a les comarques més centrals de la província de València i inclús l’extrem sud d’Alacant . Aemet ens fica en avís groc per estes temperatures.

DIUMENGE CANVIS ?????????????

Temperatura màxima model Icon Diumenge

Diumenge baixen de manera acusada els termòmetres i agrairem la fresqueta amb valors que difícilment aplegaran als 28 °C a quasi ningun punt del territori Valencià, només a l’extrem sud podrien sobrepassar els 32 °C. A més tindrem ruixats amb l’entrada del llevant al sud de València I nord d’Alacant que inclús podrien ser moderats.

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA!!!!!

Molt pendents de la pròxima setmana, com fa dies anem dient la calor anirà a més i segons els models una massa molt càlida d’orige Africà ens afectarà per l’est peninsular. És probable que de cara mitjans setmana en avant puga’m parlar de valors propers als 45 °C al sud, centre i est de la península.

No queda més remei que anant preparant-se, mentrestant gaudiu del diumenge amb la baixada de termòmetres perquè durarà ben poquet.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando