Per Nando

5/08/2021

PREPAREU-SE PER A LA PRÒXIMA SETMANA ☀️☀️☀️☀️☀️???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou dia completament sense cap núvol, ahir va fer calor sobretot a les comarques més centrals amb màximes que inclús varen estar al volant dels 39 °C a Palma de Gandia i Càrcer i moltes localitats de les comarques centrals varen estar sota els 38 °C. Dia de calor, hui baixaran un poc quedant-se 3 o 4 graus inferiors ahir. Dissabte de nou pujaran i tornarem a tindre temperatures molt properes als 40 °C.

DIUMENGE ALGUNES PLUGES.

El diumenge tindrem una baixada prou important de les temperatures amb l’entrada d’una massa d’aire més fresca que penetrara des del nord peninsular. A més l’entrada del vent de procedència marítima acumulara nuvolositat que podrà deixar alguns ruixats sobretot al  litoral i prelitoral del sud de València i nord d’Alacant entre diumenge/dilluns, situació que anirem vigilant perquè encara que no semblen pluges massa importants caldrà seguir amb els models mesoescalars.

ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA!!!

Cap a mitjans de la pròxima setmana els models ja ens estan avisant de l’entrada d’una massa d’aire molt càlid d’uns 30 °C a uns 1500 metres d’altura i que farà que la canícula mostre que l’estiu tòrrid està ben viu. Si els models es compleixen veurem que el termòmetre s’enfilara durant varios dies per damunt dels 40 °C a moltes localitats del territori Valencià.

Des de Meteopoble anem a fer seguiment perquè com ja veieu l’estiu continuarà a casa nostra.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando