Per Nando

4/08/2021

SETMANA SUPORTABLE,PERÒ MOLTA ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA ?????????

Meteo

Destacats

Bon dia, ara mateix ens està creuant un front molt desgastat que inclús deixa alguna precipitació molt dèbil a l’extrem nord de Castelló, coses molt insignificants i que passaran de seguida. La setmana es presenta sense massa canvis i amb temperatures que ja comencen a enfilar-se per damunt dels 30 °C. De cara dissabte aquestes temperatures encara pujaran més quedant-se properes als 40 °C. Diumenge nova davallada de temperatures amb l’entrada del llevant que inclús acumulara nuvolositat que podrà deixar alguna gota a les zones més litorals i prelitorals del territori.

ATENCIÓ A LA POSSIBLE ENTRADA MOLT CALIDA LA PRÒXIMA SETMANA ????????????

Qui havia dit que l’estiu el teníem fora? Si veiem els models per a la pròxima setmana comencen espantar perquè la calor tornaria a apretar i de valent amb l’entrada d’una massa molt càlida des d’Àfrica i que portaria temperatures de més de 40 °C de forma generalitzada.

Per tant anirem seguint els models perquè de vore’ls ja estic suant. Gaudiuuuuuuuuu de les temperatures d’estos dies per si de cas es confirma el de la pròxima setmana.

Fins demà.

El Sol clarejava entre els núvols baixos, el matí dimarts (07:26h), a de Castelló de Rugat (La Vall d’Albaida),baixada de l’ermita. Imatge de Josep Emili Arias feta a la meua estació. Gràcies Josep Emili.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando