Per Nando

3/08/2021

SETMANA AMB TEMPERATURES VARIABLES????☀️☀️☀️☀️☀️?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel sense a penes nuvolositat a la majoria del territori ens trobem a estes hores i així continuarà durant tota la jornada de hui només tenim alguns núvols baixos a les zones més litorals i prelitorals que desapareixeran prompte, també desapareixen les tempestes que el dia d’ahir van ser molt testimonials i anecdòtiques. Destaquem els 5 mm de Castielfabib o els 3 mm de Vistabella del Maestrat,és a dir pluges molt insignificants.

TEMPERATURES AGRADABLES FINS DISSABTE?????

Com he dit setmana tranquil·la i amb temperatures prou suportables fins el pròxim divendres i dissabte on les temperatures es podrien aproximar als 40 °C.

DIUMENGE TORNEN A BAIXAR I PODEM TINDRE ALGUNS RUIXATS??????????????????

De nou i de cara a diumenge ens tornarà a entrar una massa d’aire més fresca que farà baixar els termòmetres de manera significativa amb màximes que es podrien quedar per davall dels 30 °C. A més el vent de llevant podrà acumular nuvolositat i alguns ruixats a les zones més litorals.

Però estem en Agost i haurem de vigilar la pròxima setmana perquè de nou podria tornar la forta calor per a dir-nos que de moment l’estiu el tenim ben viu al nostre territori.

Anem informant.

Cristina Segui des de l’olla d’Altea.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando