HUI DE NOU TEMPESTES A LES ZONES DE L’INTERIOR ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia!!! Amb núvols mitjans i alts i sense més transcendència ens alcem hui en un dia on de nou creixeran tempestes,però ara vorem on.

AVÍS GROC PER TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Hui de nou Aemet fica avís groc a l’interior del nostre territori i mirant els diferents models no esperem que les tempestes siguen tan generalitzades i tan potents com les del passat divendres on la pedra va caure de manera descomunal. Per tant sí que esperem tempestes aquesta vesprada, però seran les zones de més a l’interior de València i Castelló on creixeran i on no descartem que puguen ser localment fortes i acompanyades de granís.

PREVISIÓ DEMÀ I RESTA DE SETMANA🌦☀️🌦☀️🌦☀️🌦☀️

Sense descartar algun ruixat puntual a la província de Castelló la resta de setmana es presenta prou estable i amb temperatures que sense ser massa caloroses aniran enfilant cap amunt després de la baixada d’aquest diumenge.

Recordeu que ja estem a l’agost i ara si anem preparant-se per a veure si tenim una tardor moguda,algo que a mi personalment m’emociona.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci