Per Nando

1/08/2021

TEMPESTES MOLT INTENSES I AMB PEDRA AHIR,ES REPETIRAN? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Ana González. Castelló de la Plana

Bon dia!!! Dia de tempestes molt intenses el dia d’ahir i que les pedregades varen fer molt de mal algunes poblacions com per exemple Benicarló d’on tenim vídeos espectaculars.

REGISTRES PRECIPITACIÓ AVAMET.

Alguns registres més importants de precipitació els tenim en la següent taula de les diferents estacions d’Avamet i trobem els 41 mm de Vallibona,32 mm a Ares del Maestrat,30 mm a Traiguera,28 mm a la Jana i 23 mm a Benicarló. Com veieu les tempestes més importants es van centrar a la província de Castelló i a moltes localitats deixaven pedra, però també destaquem una forta tempesta que es va formar a la Marina i que deixava uns 13 mm a Dénia. Que tinga’m constància a zones com Pego i el Vergel també va caure granís de gran dimensió.

ES REPETIRAN?

Hui tindrem un dia més tranquil, però no descartem algun ruixat o tempesta a les serres del nord d’Alacant o inclús per l’interior de Castelló, les temperatures ja notaran eixa baixada i difícilment aplegaran als 30 °C.

Demà tornen les tempestes, en un principi els models preveien ruixats de mar cap a terra, però les últimes hores han desinflat aquesta opció. Per tant demà cal esperar que de vesprada de nou es complique la situació meteorològica amb tempestes que afectaran tot l’interior de València i Castelló(Aemet activa l’avís groc)podran ser fortes i localment amb granís, però no sembla seran tan virulentes com ahir.

La resta de la setmana continuarem amb sol a la majoria del territori Valencià, però encara hi haurà risc d’alguna tempesta de vesprada per l’interior de Castelló, les temperatures continuaran sent agradables per a l’època en què ens trobem.

Befinishe. Castelló de la Plana.

Com veieu tempestes més típiques de finals d’agost les que estem tenint aquestes últimes setmanes i que continuaran sobretot demà on de nou estarem pendents sobretot per l’interior del territori Valencià.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando