Per Nando

31/07/2021

MOLTA ATENCIÓ!!! TEMPESTES MOLT INTENSES A LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou ras en general llevat del litoral de la província de Castelló on creix nuvolositat que inclús està deixant alguna precipitació puntual.

ATENCIÓ ESTA VESPRADA A LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aemet ha activat l’avís taronja amb raó, mirant els diferents models meteorològics aquesta vesprada es poden donar tempestes molt intenses a la província de Castelló amb perill de forts aiguats i pedra. A la resta vorem més el sol, però a les serres del sud de València i nord d’Alacant aquesta vesprada també creixeran alguns ruixats i tempestes, però no amb la virulència que ho faran a la província de Castelló.

Aquesta vaguada que començarà afectar-nos els pròxims dies serà la causant d’una baixada generalitzada de les temperatures i demà les màximes difícilment aplegaran als 30 °C a les comarques més centrals, el dia de demà també esperem alguns ruixats o alguna tempesta però més localitzada a l’extrem nord del territori.

Dilluns de nou tindrem un dia complicat amb possibilitat de pluges que podrien entrar de mar cap a terra i ser intenses, de vesprada de nou tindrem possibilitat de tempestes localment fortes.

Ja veieu que tenim uns dies d’inestabilitat i de seguiment, però estarem pendents aquesta vesprada per les fortes tempestes que esperem que es donen al nord del nostre territori. Molta precaució, sobretot amb la pedra.

Estem atents i anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando