Per Nando

30/07/2021

DEMÀ CANVI RADICAL D’ORATGE,TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou tenim l’aspecte del cel ras en un dia on la calor serà la protagonista amb màximes properes als 38 °C a bona part de la província de València i Alacant, però la forta calor té les hores comptades.

A PARTIR DE DEMÀ TORNEN LES TEMPESTES I COMENÇEN A BAIXAR LES TEMPERATURES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Molt atents a la vaguada que començarà a creuar demà pel nord de la península i que també ens afectarà a nosaltres,de mati podrem tindre alguna precipitació de mar cap a terra a la província de Castelló però serà sobretot de vesprada quant tindrem creixement de tempestes de distribució irregular que afectaran sobretot la província de Castelló però com veieu el model Arome també les veu créixer per les comarques més centrals, anirem seguint-ho perquè aquestes tempestes podran ser fortes i portar granís . Les temperatures baixaran un poc respecte a hui.

La màxima baixada la notarem ja diumenge on difícilment les màximes apleguen als 30 °C, el diumenge serà un dia més tranquil, però podria escapar-se algun ruixat o tempesta més localitzat. Dilluns de nou es torna a complicar i segons els últims models i amb el vent de llevant podrien entrar ruixats de mar cap a terra que podrien tindre certa força sobretot a les comarques més litorals.

Per tant toca seguiment perquè a estes altures de l’estiu i amb una mica d’inestabilitat poden formar tempestes que poden deixar molta aigua en poc de temps com el passat dilluns.

Ho seguim,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando