Per Nando

29/07/2021

HUI I DEMÀ CALOR, A PARTIR DE DISSABTE TEMPESTES I BAIXADA DE TEMPERATURES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com sempre mirem al cel i de nou tenim i tindrem un dia assolellat i on de nou farà calor.

DEMÀ AVÍS GROC PER CALOR ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

mapa isoterma 850 hpa divendres.

Demà serà el dia més calorós de la setmana i on Aemet ja ens ha decretat l’avís groc per temperatures que podran superar els 38 °C sobretot a les comarques de més a l’interior de València i Alacant com veieu al mapa a uns 1500 metres d’altitud, la dorsal Africana continuarà ben centrada damunt nostre, el sol continuarà predominant la jornada.

ATENCIÓ DISSABTE VAGUADA I CANVI D’ORATGE⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

mapa isòbaric i de temperatura a 500 hpa.

Entre dissabte i dilluns se’ns complica la situació meteorològica de nou amb el pas d’una vaguada que farà que cresca de nou la inestabilitat i les tempestes.

temperatura a 850hpa dissabte/diumenge.

A més entrarà una massa d’aire més fresca i que desplaçarà la dorsal afectant de ple tota la península i que farà baixar els termometres de forma generalitzada entre dissabte i diumenge.

mapes d’inestabilitat entre dissabte i dilluns.

I com no a partir de dissabte fins dilluns creixerà la inestabilitat al nostre territori i la formació de ruixats i tempestes de manera irregular. Ho haurem de seguir de ben a prop el pas d’eixa vaguada per veure els models on van distribuint el màxim d’inestabilitat per a eixos dies.

Com sempre des de Meteopoble anirem seguint-ho i actualitzant i amb els models mesoescalars ho tindrem més clar a partir de demà.

Vaig informant.

imatge d’arxiu.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando