Per Nando

28/07/2021

AGOST COMENÇARÀ FRESC I INESTABLE ??????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel completament ras al nostre territori o com a molt alguns núvols baixos que es desfaran de seguida, així seguirà almenys fins el pròxim cap de setmana.

ENCARÀ QUEDEN DIES DE CALOR☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Com veieu al següent mapa a 1500 metres d’altura, la dorsal Africana ens continuarà afectant fins al final de setmana i coincidint amb l’inici d’agost on una massa d’aire més fresca reemplaçara la més càlida que ens afecta del continent Africà. Per tant sol i calor fins diumenge.

A PARTIR DE DISSABTE/DIUMENGE CANVIS??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Amb l’anticicló de les Açores molt lluny de nosaltres, sembla que a cap a últims de setmana es podrà colar aire fred cap a les nostres latituds i que a banda de portar un refrescament de les temperatures també podrà afavorir el creixement de la inestabilitat de nou cap a les nostres terres.

Tant el model Europeu com les anomalies dels models estacionals que fa dies trau Aemet mostren que el començament d’agost serà més fred I algo humit per a l’època. Per tant anirem seguint-ho per veure si a partir de diumenge les tempestes tornen a ser tan actives com les del passat dilluns.

Fins demà.

Miquel. Algemesi el passat Dilluns.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando