Per Nando

27/07/2021

UNA NOVA VAGUADA AMB TEMPESTES ENS AFECTARÀ A PARTIR DEL DIUMENGE 1 D’AGOST⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Genís. Cullera

Bon dia!!! Cel ras i molt diferent del que tinguérem el dia d’ahir on les tempestes predominaven la situació meteorològica de bon matí, ja de cara la vesprada la situació va quedar prou més tranquil·la.

ARA DIES DE SOL I PUJADA DE TERMÒMETRES

Ara toca sol i temperatures que aniran recuperant-se dia a dia i on de nou a partir de hui pujaran per damunt dels 30 °C,però estarem atents perquè la estabilitat podrà durar poc.

ATENCIÓ DE NOU A DIUMENGE ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

De nou l’entrada d’aire fred en alçada sobre les nostres latituds I juntament amb el vent humit podrà complicar de nou l’oratge sobretot a partir de diumenge amb la possibilitat d’un nou episodi de tempestes que podrà afectar bona part del nostre territori. A més d’una nova baixada important dels termòmetres .

Per tant com veieu tenim per davant un possible empitjorament de nou per a seguir que ens fa no llevar ull als models dia darrere dia.

Demà tornem actualitzar.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando