Per Nando

26/07/2021

ATENCIÓ!!! COMENÇA LA MASCLETÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ahir ja van caure forts aiguats a la província de Castelló I aquestes hores ja tenim tempestes actives a la província de Castelló I a la zona central del litoral de València, unes tempestes que aniran a més les pròximes hores. De moment podem destacar les precipitacions caigudes les últimes 24 hores on en la zona de Vilafranca ja porten 85 mm, 45 mm a Forcall, 40 mm a Morella, 28 mm a la Casella ( Alzira ) 17 mm a Cullera o 14 mm a Gandia. Precipitacions molt provisionals.

LES PRÒXIMES HORES PODEM ARREPLEGAR REGISTRES DE MÉS DE 100 MM⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Densitat de llamps esperats

Molta atenció a partir de ja perquè les tempestes podran afectar qualsevol punt del territori Valencià i podran ser especialment molt fortes sobretot al litoral I prelitoral del sud de València I nord d’Alacant on el vent de gregal ajudarà a que les pluges i tempestes vinguen amb molt d’aparell elèctric I que podran deixar acumulats de més de 100 mm.

ESTEM EN AVÍS TARONJA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Estem en avís taronja per aquesta situació de tempestes poc habitual al mes de Juliol i que el model Arome veu una trajectòria NO-SE al llarg del matí i vesprada, per tant també molta atenció a la possibilitat de pedra. Les temperatures també baixaran de manera destacable.

DEMÀ MILLORIA SIGNIFICATIVA

A partir de demà torna el sol i les temperatures en ascens que dia a dia aniran pujant fins deixar un final de setmana on la calor de nou serà protagonista.

Però ara toca seguir les tempestes de hui que inclús podran ser problemàtiques en algunes poblacions. Estem atents!!!!

Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando