Per Nando

25/07/2021

ÚLTIMA HORA!!! DEMÀ AVÍS TARONJA,ATENCIÓ A LA MARINA I LA SAFOR⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Aemet acaba d’actualitzar els avisos per a demà on posen el risc taronja a les comarques de la Safor I la Marina per fortes tempestes que poden deixar ruixats de més de 40mm /h i a més anar acompanyats de pedra.

Per tant demà serà dia de seguiment des de primera hora del matí en un dia més típic de tardor que de finals de Juliol. Des de Meteopoble anirem informant puntualment,però molta atenció a les tempestes que podran ser puntualment molt fortes.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando