Per Nando

24/07/2021

HUI CALOR,PERÒ ATENCIÓ ALS CANVIS AMB TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!!! Com veieu ahir les temperatures màximes ens varen fer recordar i de valent que estem en l’època de la canícula, amb més de 41 °C varen destacar Alfarrasí, Requena, Beniganim, Pego i Ontinyent, però com veieu a les diferents estacions d’Avamet moltes varen ser les poblacions que es varen quedar entre 39-40 °C, entre elles el meu poble»» Castelló de Rugat»»»

HUI DE NOU CALOR

Hui encara que en general baixaran un poc a penes ho notarem perquè de nou les màximes per damunt dels 35 °C seran de forma generalitzada a la província de València I Alacant.

DEMÀ COMENCEN ELS CANVIS ??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Model Arome demà
Vaguada creuant el nostre territori sobretot dilluns
PPosPPosPPossPPoss

Demà notarem eixa baixada dels termòmetres i ja podrem tindre alguns ruixats de manera irregular i dispersa, però que podrien ser en forma de tempesta i localment forts a l’interior de Castelló. El dilluns aquests ruixats i tempestes es generalitzaran i podran afectar qualsevol punt del territori i ser localment forts, les temperatures baixaran i el vent bufarà de llevant.

Per tant molt pendents de l’important canvi que tindrem sobretot el dilluns i que almenys ens donarà un respir d’aquesta calor insuportable. A més estarem atents perquè alguns models estacionals ens mostren un Agost més fresc i un poc humit de l’habitual, es complirà? Ho veurem.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando