Per Nando

22/07/2021

MOOOOOOOLTA CALOR,CANVI DILLUNS AMB TEMPESTES ??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Seguim amb calor típica de Juliol que anirà a més les pròximes jornades, però ahir ja vàrem tindre màximes destacades al nostre territori com els més de 38 °C de Requena o els més de 37 °C de Planes, Agres,Llocnou d’en Fenollet, Aiora o Muro d’Alcoi.

DEMÀ I DESPUS DEMÀ ELS DIES MÉS CÀLIDS

Amb la dorsal Africana afectant el nostre territori de ple continuarem patint calor els pròxims dies, però sobretot serà entre divendres i dissabte quan les màximes podran estar més properes als 40 °C a les comarques més habituals de València i el nord d’Alacant.

DIUMENGE BAIXEN,DILLUNS TEMPESTES ????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El pas d’una vaguada entre diumenge I dilluns farà baixar els termòmetres i a més vindrà acompanyada d’inestabilitat que durant el dilluns podrà portar tempestes que seran localment fortes. Falta encara esbrinar quines seran les comarques més afectades per aquestes tempestes.

Per tant continuem seguint la situació de calor i la dels canvis del pròxim dilluns per veure per on van encaminant-se aquestes tronades que podran afectar el territori Valencià.

Fins demà.

Carlos Poveda. Imatge feta a la Població de Mascarell.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando