Per Nando

21/07/2021

ATENCIÓ A LES TEMPESTES ENTRE DILLUNS/DIMARTS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel ras aquestes hores o com a molt alguns núvols baixos que es desfaran de seguida , però ahir es varen produir tempestes de les quals no m’esperava i que afectaven l’extrem nord de la província de Castelló i que deixaven 20 mm a Portell de Morella o Vistabella del Maestrat.

Hui també tenim risc d’algun ruixat de vesprada molt puntual i localitzat que podria afectar les mateixes zones d’ahir, però en general predominara el sol i la calor amb màximes properes de nou als 35 °C a les comarques més centrals.

MÀXIMA CALOR ENTRE DIVENDRES/DISSABTE.

Les temperatures donaran les màximes de la setmana entre divendres i dissabte on podran pujar fins a deixar valors prop dels 40 °C. Diumenge començaria una baixada significativa.

ATENCIÓ A DILLUNS/DIMARTS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

A partir de dilluns i amb el pas d’una vaguada prou pronunciada farà que es complique l’oratge i sembla que tindrem tempestes generalitzades i que podran ser localment fortes o molt fortes i que ens podrien acompanyar també el dimarts.

Per tant anem a estar atents aquesta situació de tempestes perquè en aquesta època poden ser perilloses sobretot en qüestió de granís.

Ho seguim i informem,fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando