Per Nando

20/07/2021

ATENCIÓ DE NOU A LA CALOR DE MÉS DE 40°C,DESPRÉS POSSIBLES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel ras de nou i on les temperatures mínimes inclús sobrepassen els 24/25 °C a les zones més litorals del territori Valencià com els 25,6 °C de Calp, els 25,4 °C de Xàbia i valors compresos en uns 24 °C a bona part de tota la façana litoral com Dénia, Castelló de la Plana, València,Puçol, Gandia,Faura, Favara o Alginet entre altres. Tan hui com els pròxims dies continuarem sense canvis amb bona cosa de sol I temperatures màximes que estaran properes als 35 °C i mínimes amb nits tropicals al litoral i més fresquetes per l’interior.

ATENCIÓ A LA CALOR DIVENDRES I DISSABTE ???????????

De nou una entrada d’aire Africà molt càlid amb una isoterma al voltant de 30 °C a 1500 metres d’altura farà pujar de valent les temperatures i ens deixarà dies insuportables i on de nou tindrem registres per damunt dels 40 °C.

El model Europeu veu que entre divendres i dissabte les comarques més centrals de València i el nord d’Alacant podrien superar els valors de 40-42 °C a moltes localitats de les comarques abans esmentades.

INICIS PRÒXIMA SETMANA AMB TEMPESTES?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Mentre la previsió d’ahir veia un final de setmana mogut pel pas d’una vaguada, amb la previsió de hui eixa vaguada es retarda per a inicis de la pròxima setmana on el model Europeu veu la possibilitat de tempestes que podrien ser intenses a la nostra terra.

Previsió que caldrà seguir dia a dia, però el que sembla clar és que anem a tindre un final de setmana amb calor intensa típica del mes de Juliol.

Fins demà.

Imatge de Josep. Posta de sol ahir al port de Tudons.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando