Per Nando

19/07/2021

SETMANA DE CALOR,PERÒ ATENCIÓ!!! EL CAP DE SETMANA PODRIEM TINDRE TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Nit calorosa i amb molta basca la que tenim sobretot al litoral i prelitoral del territori Valencià i alguns núvols baixos que es desfaran durant la jornada i deixant un dia calorós amb màximes que de nou estaran molt propers als 35 °C.

SETMANA DE CALOR

La setmana continuarà calorosa i amb sol al territori,màximes que podran estar al voltant dels 35°C però sense descartar valors pròxims als 40 °C a partir de mitjans setmana.

TEMPESTES DE CARA EL CAP DE SETMANA?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Els models comencen a veure un canvi important de cara el cap de setmana amb la retirada de l’anticicló que donarà pas a l’entrada d’una vaguada pel nord peninsular i que al nostre territori podrà afavorir que tinga’m un oratge més rebolicat entre dissabte i diumenge amb tempestes i ruixats

Situació que anirem seguint des de Meteopoble,però almenys podriem trencar la monotonia d’aquestes últimes setmanes.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando