Per Nando

16/07/2021

LES TEMPERATURES REMONTEN I LA PRÒXIMA SETMANA PODREM PARLAR DE 40°C☀️☀️☀️☀️☀️☀️??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 16 de Juliol i de nou l’aspecte del cel és sense a penes nuvolositat I perspectiva de precipitació, cosa que va per a llarg a l’estar en una època que de normal no sol ploure gens al nostre territori.

TEMPERATURES MÍNIMES FRESQUETES PER L’INTERIOR.

Font Avamet

Nits fresquetes on podem dormir d’allò més bé a la majoria de poblacions del territori Valencià com podeu observar a la taula d’Avamet, però tenim excepcions i a les zones més litorals les mínimes no baixen dels 20 °C I podem destacar els 24 °C d’Oriola, Sueca, Santa Pola o Cullera.

LA CALOR ANIRÀ IN CRESCENDO ☀️☀️☀️☀️☀️☀️????

A partir de hui i aquest cap de setmana la dorsal anirà a més al nostre territori i les temperatures ja superaran els 30 °C de màxima a molts observatoris i inclús arribaran als 35 °C a les comarques més centrals.

LA PRÒXIMA SETMANA PODRÀ FER MÉS CALOR.

La pròxima setmana I amb el mapa en superfície podem observar que l’anticicló continuarà damunt de nosaltres I sobretot de cara mitjans setmana les temperatures ja podrien estar properes als 35-40 °C a molts observatoris del nostre territori.

Oratge avorrit i sense cap perspectiva de canvis és el que toca aguantar, però ho aguantarem a canvi que ens porte una tardor ben moguda, això espere.

Fins demà.

Imatge d’Alex. Fent-se de nit a l’Albufera de València.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando