Per Nando

15/07/2021

APROFITEU QUE TORNA LA CALOOOOOR ????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou cel completament ras al nostre territori menys a la mitat sud on tenim ara mateix una banda de núvols baixos que arriben a tapar el cel. Hui tindrem un dia on de nou les màximes seran discretes i almenys podrem anar pel carrer gaudint d’aquestes bones temperatures en ple estiu. Com veieu també a la taula d’Avamet de les mínimes d’aquesta passada nit són ben fresquetes per l’interior i destaquen els 7 °C de Vistabella i Vilafranca o entre 8 i 9 °C a Xodos, Morella,la Pobla de Benifassà, Bocairent o Olocau del Rei. A la costa s’aproximen prop dels 20 °C a la majoria d’observatoris.

LO BO S’ACABA☀️☀️☀️????????

A partir d’aquest cap de setmana les màximes aniran cap amunt I ja trobarem valors més estiuencs a les comarques més centrals on podran arribar o superar els 35 °C. El sol continuarà com autèntic protagonista.

LA PRÒXIMA SETMANA SOL I CALOR☀️☀️☀️☀️?????????

Amb un Anticicló ferm i la dorsal Africana damunt nostre sembla que la pròxima setmana els valors de temperatura de 35 °C de màxima aniran generalitzant-se a quasi tot el territori Valencià. El vent continuarà bufant variable I el sol continuarà lluint amb força a la nostra terra.

COM TENIM EL MEDITERRANI?

Observem com tenim el mar Mediterrani quan encara estem a mitjans de Juliol I la temperatura oscil·la entre 24-25 °C, a poc a poc va enfilant-se cap amunt i va acostant-se a temperatures tropicals. Influirà amb les pluges de la tardor? No ho dubteu que sí.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando