Per Nando

14/07/2021

SENSE CANVIS,PERÒ EL CAP DE SETMANA TORNARÀ LA CALOR.☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel sense cap núvol pràcticament a tot el territori Valencià I temperatures fresquetes a les zones de més a l’interior com els 6 °C de Castielfabib,8 °C a la Pobla de Benifassà, Requena o Calles.

Font Avamet

Aquestes temperatures mínimes més fresques també destaquen amb les més càlides que es donen sobre les zones més litorals i on destaquem els 23 °C de Santa Pola o els vora 22 °C d’Oriola, Rojals,Pilar de la Foradada o Elx.

SENSE CANVIS FINS DIVENDRES

Temperatures sense massa canvis i amb valors al voltant dels 30 °C les més altes i que es donaran a les comarques més centrals com de costum. Ara bé, de cara divendres ens tornarà a afectar una massa d’aire més càlida que farà pujar els termometres fins als 35 °C a les comarques centrals I de l’interior de València I Alacant, també cal dir que de moment no es veu una calor tan extrema com la del passat dilluns.

En resum sol i temperatures prou agradables fins al cap de setmana on de nou patirem calor sense excessos.

Fins demà

Emilio Matoses des de la Llastra ( Sueca )
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando