Per Nando

13/07/2021

RESPIREM?????☘,PERÒ POC DURARÀ,EL CAP DE SETMANA CALOOOOOR????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel completament ras i també han baixat les mínimes, respecte ahir i baixaran també les màximes, mentre ahir a estes hores trobàvem mínimes que superaven els 30 °C hui per contra com he dit abans han baixat, però encara trobem mínimes tropicals com els 24 °C Santa Pola, Pilar de la Foradada, Rafal,Oriola o Elx.

I és que hui ens entra una massa d’aire més freda Des del nord peninsular I això farà que respirem un poc i les màximes es queden entre 10-15 °C més baixes on ahir superaven els 40 °C.

EL CAP DE SETMANA TORNARÀ LA CALOR

Però no és confieu perquè estem a l’estiu i de nou a partir del cap de setmana tornarà a apretar la dorsal Africana i és que com és normal a finals de setmana entrem en el període de la canícula que comprén entre el 15 de juliol fins al 15 d’Agost i sol ser l’època més càlida de l’any.

Per tant encara quedaran dies per a suar i per a que la calor ens faça parlar.

Fins demà.

posta de sol al Algar de Palància. Camp de Morvedre. Imatge feta per Josep de Faura.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando