Per Nando

12/07/2021

LA MÀXIMA HUI HA APLEGAT FINS ELS 44°C???????

Meteo

Destacats

Bona vesprada, com veieu dia de calor sufocant el que ens ha deixat el ponent a casa nostra i on trobem moltes comarques com la Safor, la Vall d’Albaida, la Costera, les 2 Riberes, el Vinalopó Mitjà, el Baix Segura i el Baix Vinalopó on hui les temperatures han sobrepassat els 40 °C.

Com a temperatura més destacada trobem els 44 °C que han aplegat a la població de Crevillent i 43,5 °C a Rafal, Coix o Oriola. Les pròximes hores tota aquesta calor té tendència a amainar.

Encara que trobem a estes hores temperatures molt caloroses la imminència entrada del gregal i que la massa càlida en altura anirà desaparegueren faran que baixen de manera molt destacada les temperatures.

Almenys ja tenim un dia dels forts de l’estiu passat. Que passarà de cara finals de setmana i la pròxima?

Demà nova informació,molt bona nit.

Ribera de Cabanes. Castelló de la Plana
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando