Per Nando

12/07/2021

ATENCIÓ HUI!!! AVÍS ROIG PER CALOR,DIA DE FOC???????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui serà un dia d’infern mai millor dit, aquesta nit hem tingut temperatures mínimes que pareixen màximes en alguns observatoris com veieu en aquesta taula d’Avamet. Però és que a estes hores ja trobem temperatures per damunt dels 35°C com es el cas de Cocentaina o Planes o els 36,7°C de l’Alqueria d’Asnar. Bufffffffffff??????

ESTEM EN AVÍS ROIG PER CALOR☀️☀️☀️☀️

Com fa dies anem dient, hui esperen una ponentada que farà enfilar els termòmetres per damunt dels 40 °C a molts observatoris de la mitat sud del territori Valencià, recordem que estem en avís roig per aquesta calor que en algun punt localitzat del prelitoral del sud de València i l’interior sud d’Alacant podrien aplegar o superar els 45 °C. Molta precaució hui amb la calor i hidrateu-vos bé perquè serà un dia de foc.

SORT QUE SERÀ POQUES HORES

Com veieu a la següent imatge del model Europeu a uns 1500 metres d’altura la massa càlida que ens afectarà hui amb valors de 30 °C a eixes altures té tendència a retirar-se molt ràpidament durant la nit.

Variació màximes hui.
Variació màximes demà.

I com veieu als següents mapes la variació de les màximes entre hui i demà serà molt important amb una baixada que on faça més calor hui serà entre 10-15°C.

La resta de la setmana continuarem amb sol i temperatures suaus fins al pròxim cap de setmana on de nou l’aire càlid d’orige Africà tindrà tendència afectar L nostres terres de nou i ja vorem amb quins valors ens deixa a partir de dissabte.

Mentrestant molta cura hui amb la vostra salut i també amb els incendis forestals perquè hui és un dia on la perillositat és extrema.

Informem aquesta vesprada dels valors més extrems.???????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando