Per Nando

10/07/2021

AVÍS TARONJA ACTIVAT DILLUNS PER TEMPERATURES PROPERES ALS 45°C

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Avís taronja activat a aquestes hores i per a dilluns de part d’Aemet per les altes temperatures que anem a viure a partir de diumenge però sobretot el dilluns. Aemet també ha emés un bolletí donada la importància que poden adquirir les temperatures.

Com veieu la següent imatge extreta del windy es pot observar com el dia més àlgid de la ponentada serà el pròxim dilluns i també observem com a partir de dimarts patirem una davallada de les temperatures d’entre 10-15 °C.

Observem el model Icon per al dilluns vinent com el litoral i prelitoral de la província de València I nord d’Alacant les temperatures podran apropar-se als 45 °C, però és que inclús eixe valor podria estar per damunt dels 45 °C a l’interior sud d’Alacant o la província de Múrcia. També cap la possibilitat que fruit de la calor entre diumenge i dilluns cresquen tempestes seques pel qual la possibilitat d’incendis creix considerablement perquè s’ajunten tots els factors…. Calor, ponent i baixa humitat.

Mirant l’evolució de les diferents masses d’aire per a la pròxima setmana sabem que a partir de dimarts refrescara amb valors al voltant dels 30 °C de màxima, farà calor però no tanta. Però atenció perquè la dorsal Africana té ganes de marxa i podria tornar amb força el pròxim cap de setmana amb valors de temperatura on de nou seran esgotadors.

Anem seguint-ho……

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando