Per Nando

9/07/2021

ATENCIÓ A LA PONENTADA DE DILLUNS,DIMARTS CANVI DRASTIC ????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Prestant atenció des de principis de setmana i de cara el diumenge on pujaran les temperatures de manera considerable, però sobretot prestem atenció al dilluns on patirem una ponentada que farà pujar el termòmetre a valors extrems de vora 45 °C sobretot al litoral i prelitoral de València i interior d’Alacant.

CALOR QUE DURARÀ 24 HORES.

Aquesta calor amainara de manera considerable a partir de dimarts on els models veuen una clara baixada de 10 a 15 °C respecte a dilluns.

No es veuen canvis en forma de plujes com es normal,toca estar al aguait del pròxim dilluns on el risc d’incendis serà extremadament alt. Sembla que llevat del dilluns la pròxima setmana la calor no apretarà massa,però com sempre anem seguint-ho i informant. Gaudiu del dia.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando