Per Nando

8/07/2021

ATENCIÓ!!!! ENTRE DIUMENGE I DILLUNS PODREM APLEGAR ALS 45°C A CASA NOSTRA ?????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ambient prou agradable aquestes hores amb eixe flux de llevant que bufa i ha suavitzat i prou les temperatures des d’ahir. Com vàrem dir ahir es varen produir tempestes molt locals, però que varen ser intenses en alguns llocs on podem destacar els 30 mm de Xert, 28 mm a Catí, 19 mm a Vallibona o 15 mm a Canet lo Roig.

Vull destacar també eixe xicotet tornado del qual vàrem mostrar el vídeo ahir i que ens fa confirmar que sí que li podem dir tornado perquè es veu la rotació amb la base del núvol al seu pas per Vilafranca. Un espectacle que molts vàreu captar ahir. I és que cada vegada podem captar més aquests fenòmens gràcies a la tecnològica de hui en dia que fa que portem tots el mòbil al nostre costat. Per tant gràcies a tots per les imatges.

AMBIENT SUAU FINS EL CAP DE SETMANA,MOLTA ATENCIÓ ENTRE DIUMENGE I DILLUNS.?????????????????????????????

Els models fan fredat amb la calor que amb molta seguretat patirem a partir del cap de setmana amb una isoterma de -32 a 1500 m d’altura i que farà pujar de valent les temperatures sobretot al centre, sud i est peninsular. Valors que al nostre territori estaran propers als 40 °C. PERÒ MOLTA ATENCIÓ PERQUÈ EL PRÒXIM DILLUNS PODREM ESTAR PARLANT DE VALORS PRÒXIMS O SUPERIORS ALS 45 °C A CASA NOSTRA.

Sembla que a partir de dimarts de nou baixarien les temperatures.

Per tant seguiment amb l’entrada d’orige Africà d’aquest cap de setmana que pot deixar valors tòrrids al nostre territori. Tindrem algun rècord? Ho vorem…

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando