Per Nando

7/07/2021

HUI RUIXATS I TEMPESTES,ATENCIÓ A LA CALOR EL CAP DE SETMANA ⛈⛈⛈?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! Temperatures que ahir varen superar els 40 °C a moltes poblacions sobretot de la Ribera, la Vall d’Albaida i la Safor, però com veieu en la taula d’Avamet els 39 i quasi rondant els 40 °C varen ser generalitzats.

ALGUNS RUIXATS.

Plou ara mateix per zones de l’interior de Castelló I es que hui també tenim risc de tempestes com voreu a continuació.

Hui per fi baixen les temperatures, temperatures que es quedaran al voltant dels 30 °C I almenys ens faran respirar un poc. Durant el matí tindrem ruixats pel nord com els que s’estan produint ara i de cara la vesprada el risc de tempestes creix a tot l’interior del territori. De moment només estem en avís groc al nord, però com veieu el model Arome trau la possibilitat que aquestes puguen ser fortes també per l’interior de la mitat sud. I encara que seran tempestes locals tindrem que prestar atenció!!!.

ATENCIÓ DE NOU AL CAP DE SETMANA ??????

Demà encara el vent de llevant acumulara nuvolositat que podrà deixar alguna gota pel litoral del sud de València I nord d’Alacant I les temperatures es mantindran. Però de nou de cara el cap de setmana les temperatures tornaran a mostrar valors pròxims als 40 °C I que pel sud i centre peninsular podran superar els 45 °C.

MOLTA CALOOOOOOOOR,PERÒ APROFITEM EL PARÈNTESIS DE HUI ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando