Per Nando

6/07/2021

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA PER CALOR, DEMÀ REFRESCA,PERÒ…….????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Dia de molta calor també ahir on inclús aplegaven als 40 °C a la zona de Requena, però els valors superant els 35 °C varen ser generalitzats a les comarques centrals del nostre territori.

ESTEM EN AVÍS PER CALOR.

Sembla que hui de nou seran les comarques centrals on de nou podrem superar els 40 °C a més tot el litoral de la província de València i litoral i interior sud d’Alacant. Aquestes zones abans esmentades estan en avís taronja per eixes temperatures, així que de nou serà un dia prou insuportable.

DEMÀ CANVIS ???????

Demà refrescaran les temperatures I almenys podrem respirar,tindrem més nuvolositat fruit del vent marítim i no descartem alguna gota o ruixat entre dimecres i dijous però que seran coses molt poc importants.

CAP DE SETMANA TORNA LA FORTA CALOR?????

ATENCIÓ de nou al cap de setmana on la dorsal tornarà a endinsar-se cap a la península I ho farà amb força. Al nostre territori de nou podrem sobrepassar els 40 °C a les zones de l’interior I del sud. Però molta atenció al sud peninsular on els models veuen temperatures per damunt dels 45 °C,buffff m’ofegue.

Bé anirem seguint dia a dia el que va fent aquest estiu,l’únic que m’alegra és que ja queda menys per a la tardor.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando