Per Nando

5/07/2021

ATENCIÓ!!! SETMANA DE CALOR, REFRESCAMENT I PLUJA, PERO…… ATENCIÓ A FINALS?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ahir la forta calor es va deixar notar a bona part del territori Valencià, però com de costum varen ser les comarques del centre del nostre territori on els valors van donar el seu màxim com podeu veure a les diferents estacions d’Avamet. Hui de nou dia de calor, però baixaran un poc respecte ahir ( no massa ).

DEMÀ DE NOU APLEGAREM ALS 40°C

De nou demà esperem un dia de forta calor. Aemet ens fica en avís taronja a tot el litoral i prelitoral de València I litoral i interior d’Alacant I groc a tota la resta de la part del sud de València I nord d’Alacant per temperatures màximes que podran aplegar o inclús superar els 40 °C.

DIMECRES REFRESCA I INCLÚS PLOURÀ.

A partir de dimecres I dijous amb l’entrada d’una miqueta d’aire fred en alçada i l’entrada del llevant ens alleujara un poquet amb un notable refrescament de les temperatures que inclús portarà pluges entre dimecres i dijous, no seran gran cosa, però serà com un kit Kat estival.

PERÒ ATENCIÓ DE NOU AL CAP DE SETMANA ???????????

ATENCIÓ!!! De nou al cap de setmana perquè una nova entrada d’origen Africà acapararà de nou el nostre territori i bona part de la península, sembla que els 40 °C tornaran a visitar el territori Valencià, però hi haurà zones del sud, centre i oest peninsular on fàcilment podran aplegar prop dels 45 °C.

Com sempre des de Meteopoble anem seguint l’evolució dels models tant com del refrescament i les pluges a partir de dimecres com de la nova entrada forta de la calor a partir del cap de setmana.

ATENTS….. FINS DEMÀ

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando