ATENCIÓ!!! SETMANA DE CALOR, REFRESCAMENT I PLUJA, PERO…… ATENCIÓ A FINALS🔥🥵🌧🔥🥵🌧🔥🥵🌧

Bon dia!!! Ahir la forta calor es va deixar notar a bona part del territori Valencià, però com de costum varen ser les comarques del centre del nostre territori on els valors van donar el seu màxim com podeu veure a les diferents estacions d’Avamet. Hui de nou dia de calor, però baixaran un poc respecte ahir ( no massa ).

DEMÀ DE NOU APLEGAREM ALS 40°C

De nou demà esperem un dia de forta calor. Aemet ens fica en avís taronja a tot el litoral i prelitoral de València I litoral i interior d’Alacant I groc a tota la resta de la part del sud de València I nord d’Alacant per temperatures màximes que podran aplegar o inclús superar els 40 °C.

DIMECRES REFRESCA I INCLÚS PLOURÀ.

A partir de dimecres I dijous amb l’entrada d’una miqueta d’aire fred en alçada i l’entrada del llevant ens alleujara un poquet amb un notable refrescament de les temperatures que inclús portarà pluges entre dimecres i dijous, no seran gran cosa, però serà com un kit Kat estival.

PERÒ ATENCIÓ DE NOU AL CAP DE SETMANA 🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

ATENCIÓ!!! De nou al cap de setmana perquè una nova entrada d’origen Africà acapararà de nou el nostre territori i bona part de la península, sembla que els 40 °C tornaran a visitar el territori Valencià, però hi haurà zones del sud, centre i oest peninsular on fàcilment podran aplegar prop dels 45 °C.

Com sempre des de Meteopoble anem seguint l’evolució dels models tant com del refrescament i les pluges a partir de dimecres com de la nova entrada forta de la calor a partir del cap de setmana.

ATENTS….. FINS DEMÀ

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci