Per Nando

1/07/2021

COMENCEM JULIOL UN DELS MESOS MÉS CALIDS☀️☀️☀️☀️☀️☀️?????????

Meteo

Destacats
Ainhoa Diosdado Miñana. Tavernes de la Valldigna

Bon dia!!! Hui comença Juliol i ho fa amb el cel completament ras o núvols baixos que és desfaran prompte al territori Valencià, però vos mostre imatges de l’oceà Atlàntic que aquests mesos també mostrarà activitat amb els grans mostres de la natura que són els Huracans. Ací de moment sol i calor la que ens espera a partir de hui on les temperatures ja s’enfilaran prop dels 35 °C a les comarques més centrals.

ATENCIÓ AL CAP DE SETMANA.

El cap de setmana amb la dorsal Africana i el ponent que bufarà farà pujar els termòmetres fins a valors de 40 °C alguns indrets del territori Valencià, sobretot a les comarques més centrals. La pròxima setmana continuarà la forta calor, però podria alleugerar-se un poc de cara mitjans setmana.

Tot açò anirem seguint-ho I actualitzant temperatures dia a dia.

Ens fixem en el Mar Mediterrani que trobem zones on la temperatura ja oscila entre els 24/25°C i vorem fins on aplega la temperatura els pròxims mesos,sabem que és un ingredient per a les pluges torrencials de la tardor però no perquè tingam un mar calent significa que anem a tindre episodi de Gota Freda.

Però em conegueu i sabeu que soc un apassionat dels fenòmens adversos i tinc que mirar endavant per a sobreviure aquest estiu????

Fins demà

MOLTA PRECAUCIÓ AMB ELS INCENDIS?????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando