Per Nando

30/06/2021

ATENCIÓ AMB LA CALOR!!! VALORS FINS A 40°C EL CAP DE SETMANA ????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb poca nuvolositat o alguns núvols baixos molt localitzats com podem veure al satèl·lit on en algun moment podrà deixar alguna gota poc important sobretot al litoral nord. Hui serà un dia on de moment no apretara la calor amb màximes que les més elevades es quedaran al voltant dels 30 °C.

DEMÀ COMENCEN A REMONTAR LES TEMPERATURES.

A partir de demà començara un ascens dels termòmetres on ja començarem a vore valors propers als 35 °C, però la calor més sufocant l’esperem de cara el pròxim cap de setmana.

VALORS DE 40°C A PARTIR DE DISSABTE.

A partir del cap de setmana la massa d’aire més càlida sens  tira més al damunt, a més tot això acompanyat de vent de ponent farà que els termòmetres s’enfilen per damunt dels 40°C alguns observatoris de les comarques més centrals.

LA FORTA CALOR CONTINUARÀ LA PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana continuarem calor sufocant on inclús eixos valors de 40°C es podrien ampliar a més zones del territori Valencià,continuaren amb bona cosa de sol.

Com veieu l’estiu apretara els pròxims dies i com no tocarà aguantar a base d’aigua fresca, gelats,granissats i mentiretes amb cafè d’Alcoi a les terrassetes del nostre territori.

Ho aguantarem,?????. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando