Per Nando

28/06/2021

ONADA DE CALOR A LA VISTA?????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️PREPAREU-SE!!!

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!!! Revisem les temperatures màximes d’ahir que el ponent va fer disparar els termometres per damunt dels 35 °C a les comarques més centrals de València. Destaquen els 37 °C de Palma de Gandia, Anna,Canals, Llocnou d’en Fenollet i Xàtiva, però moltes poblacions de les comarques centrals ahir varen sobrepassar els 35 °C.

AGARREU-SE QUE VE CURVA

Hui i demà baixen els termòmetres, però a partir de mitjan setmana i coincidint amb l’entrada de Juliol els models comencen a mostrar una entrada d’aire molt càlid d’orige Africà i que podria ser de llarga durada. El model Europeu és molt potent en aquest aspecte on de cara final setmana les temperatures podrien sobrepassar els 40 °C a molts indrets del territori Valencià.

Per tant ara toca socarrar-se i encara que hui baixaran els termòmetres les previsions no són gens optimistes i ens haurem d’amagar pel dia ?????????

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando