Per Nando

27/06/2021

JULIOL VINDRÀ FORTET ??????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats
Xelo. Bocairent

Bon dia!!! Calor que apretarà hui de nou i on les comarques més centrals el mercuri podrà aplegar als 35 °C,es nota la calor d’estiu tant de dia com de nit i és que açò només ha fet que començar.

CALOR I MÉS CALOR☀️?☀️?☀️?☀️

Encara que demà refrescaran un poc les temperatures la dorsal Africana ens vol afectar amb gana de cara a inicis de Juliol on les temperatures al territori Valencià ja s’enfilaran a valors molt propers als 40 °C. Qui deia que no venia l’estiu? Doncs ja el tenim ahí i el sol i la calor venen per a quedar-se.

Per als que l’odiem paciència perquè tot passa i de nou vindrà l’època dels fenòmens adversos que tant ens agrada als aficcionats a la meteorologia.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando