Per Nando

24/06/2021

ALTRA DANA? I QUE FARÀ ELS PRÒXIMS DIES,PODREM GAUDIR DEL SOL? ☀️☀️☀️☀️☀️☀️???☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després de les tempestes d’ahir que varen afectar la mitat nord del territori Valencià hui ens alcem amb cel poc núvol i així continuarà la resta de la setmana.

TEMPERATURES AL ALÇA EL CAP DE SETMANA.

Mirant les diferents masses a uns 5000 metres d’altitud veiem com aquests cap de setmana ens afectarà des d’Àfrica una més càlida que farà enfilar els termometres fins als 35 °C a les zones més centrals del territori Valencià, però de nou una Dana farà baixar les temperatures a inicis de la pròxima setmana.

L’oratge es presenta estable els pròxims dies i sense risc de pluja, un oratge on manarà l’anticicló i on desaparèixer el risc de tempestes a tot el nostre territori i per tant poder gaudir de l’aire lliure amb el primer cap de setmana sense mascareta.

I LA DANA QUE VEUEN ELS MODELS?⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

La dana que veuen els models creuarà pel nord peninsular I en un principi sense afectar-nos a nosaltres i per tant sembla que la pròxima setmana també ens acompanyarà el bon oratge.

En resum i segons els models del dia de hui s’espera estabilitat per als pròxims dies, però la forta calor i encara que aquest cap de setmana podrem tocar els 35 °C a les comarques centrals, es podrà retardar fins a mitjans de la pròxima setmana coincidint amb l’entrada de mes on la dorsal Africana podria entrar de manera més decidida a tota la península, farà calor els pròxims dies, però amb el pas de la Dana pel nord també farà que eixa calor es faça més suportable dilluns i dimarts ,però de nou la calor vindrà amb força prompte de cara principi de Juliol,per això no patiu.

Fins demà.

Javier Sempere. Benicàssim ahir de vesprada.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando