Per Nando

23/06/2021

PLOU I TRONA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Plou I trona aquestes hores sobretot al centre i nord de la província de València i per la província de Castelló tal I com estava previst.

La inestabilitat continuarà al llarg de la jornada amb nous creixements de ruixats i tempestes que podran deixar alguns ruixat que podran ser localment intensos i que aquesta vesprada també podran tocar punts del sud de València i zones muntanyoses del nord d’Alacant.

DEMÀ MILLORA I AMB LA CALOR FORTA A LA VISTA

A partir de demà desapareix el risc d’aquestes tempestes i ens acompanyaran dies de ttanquilitat on de cara el cap de setmana també ens afectarà una massa d’orige Africà que farà pujar de valent les temperatures I recordant que l’estiu estarà ben viu.

A migdia intentaré informar del registre de les tempestes I de la seua evolució.

Moltes gràcies i fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando