Per Nando

22/06/2021

ATENCIÓ!!!HUI I DEMÀ,TEMPESTES QUE PODEN SER LOCALMENT FORTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel poc cobert a estes hores al territori Valencià,però a partir de la vesprada el aspecte del cel canviarà,per tant no estengau roba per si de cas.

AVÍS GROC PER TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Aemet ens ha activat per a hui I demà avis groc per tempestes al nord de València I Castelló,tempestes que podran ser fortes entre aquesta vesprada i demà.

Però amb el model Arome en mà aquestes tempestes també podran afectar al sud de València i el nord d’Alacant,tempestes que podran anar acompanyades de granís.

Com sabeu quan parlem de tempestes d’estiu no vol dir que plourà a tot el territori però allà on es formen ho podran fer amb força i per tant aquestos avisos de l’Agència Estatal de Meteorològia poden anar variant.

CAP DE SETMANA DE MOLTA CALOR☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

A partir de dijous s’estabilitza l’oratge i sembla que de cara el cap de setmana patirem molta calor perquè la dorsal Africana vol entrar amb força pel Mediterrani.

Per tant seguiment de les tempestes de hui,però també seguiment de l’estiu inminent que vol entrar amb força,que encara que pel moment s’ha portat bé,sembla que aquest estiu de nou ens farà patir als que odiem aquesta estació de l’any.

Fins després.?????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando