Per Nando

21/06/2021

DEMÀ I DESPUS-DEMÀ DE NOU RUIXATS I TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 21 de Juny I on oficialment s les 5:32 hores ha començat l’estiu. Cel poc núvol tenim aquestes hores si mirem el satèl·lit I així continuarà al llarg de la jornada amb temperatures que variaran poc respecte ahir.

A PARTIR DE DEMÀ TORNEN ELS RUIXATS.⛈⛈⛈⛈⛈

Amb el pas d’una nova vaguada sembla que demà a últimes hores i el dimecres tornarien de nou els ruixats I les tempestes que podran afectar bona part del territori Valencià,les temperatures baixaran un poc al estar el ambient més nuvolos.

LA CALOR VINDRÀ

A partir de dijous tornarà l’estabilitat a casa nostra amb l’afiançament de l’anticicló,i estarem atents a la massa càlida que sembla que té tendència a pujar per el continent Africà i que podria portar calor a manta de cara el pròxim cap de setmana amb estabilitat incluida.

Anem informant…….

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando