Per Nando

19/06/2021

HUI TEMPESTES FORTES PER L’INTERIOR, ATENCIÓ CAP A FINALS DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Dissabte 19 de Juny i ens alcem amb cel prou nuvolos i inclús algunes precipitacions que s’estan produint d’una banda de inestabilitat que arranca d’Àfrica cap al nord de la península passant pel nostre territori,les precipitacions encara que dèbils afecten la província de València I Castelló.

HUI TEMPESTES

Hui de nou torna el risc de tempestes sobretot aquesta vesprada,sembla que només afectaran les zones de més a l’interior de València I Castelló però que podran ser localment intenses i acompanyades de granís. Estarem atents!!!

LA PRÒXIMA SETMANA ORATGE ESTABLE

Tan demà diumenge com la pròxima setmana l’oratge sembla que serà prou tranquil i desapareixerà el risc de tempestes al nostre territori, sembla que l’aire fred es quedarà més al nord peninsular I per tant sembla que en eixa zona ai que continuarà eixe risc de tempestes. Estem atents de cara final de la pròxima setmana on la calor de veritat podria entrar decididament amb una entrada més càlida des del nord d’Àfrica I cara el mediterrani en un imminent estiu que comença el pròxim dilluns.

Estarem atents!!!⛈⛈⛈⛈☀️☀️☀️☀️☀️☀️

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando